Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hirdetési rendszerek képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Hirdetési rendszerek - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Hirdetési rendszerek
Keresés
Találatok száma - 6 db
ClickCenter

ClickCenter

A ClickCenter egy hirdetési rendszer, amely eltér a hagyományos rendszerektől. Hirdetőként CT vagy AV alapon finanszírozott szöveges és képes hirdetéseket adhatunk fel. Amennyiben honlaptulajdonosként szeretnél pénzt keresni, ki kell helyezned az oldaladra egy hirdetőboxot, amelyben található egy referencia - link. Ha bárki regisztrál ezen keresztül a rendszerbe, a vásárlások után jutalékot kapsz. A rendszer előnye, hogy kis látogatottsággal is lehet komolyabb összegeket keresni a segítsésével.

CTNetwork

CTNetwork

A CTNetwork az ETargethez és a Google AdSense -hez hasonló, szöveges vagy képes hirdetéseket megjelenítő hirdetési rendszer. Kattintás alapon működik. Ennél a rendszernél is meg kell felelni néhány kritériumnak, de a publikáló weboldalakkal szemben nem olyan magasak az elvárások, mint a nagyobb rendszerek esetében.

Etarget - Hirdetőknek

Etarget - Hirdetőknek

Az ETarget Magyarország egyik legnagyobb hirdetői rendszere, melynek segítségével több ezer oldalon jelenhet meg a hirdetésed. A maximális targetálási lehetőségeknek köszönhetően időben, térben és érdeklődési kör szeint is megcélozhatod a célközönséged, így kiváló minőségű látogatókra tehetsz szert. Képes és szöveges hirdetések feladása egyaránt lehetséges. A fizetés kizárólag kattintás alapon történik, és Te szabod meg a kattintások árát.

ETarget - Honlaptulajdonosoknak

ETarget - Honlaptulajdonosoknak

Az ETarget az egyik legnagyobb magyarországon elérhető hirdetési rendszer. A maximálisan targetálható szöveges és képes hirdetésekre történő kattintásért jelenleg a hirdetési összeg 50% -át fizeti ki a hirdetést publikáló weboldal tulajdonosának. Komoly hirdetésbázissal rendelkezik. A partner (publikáló) weboldalakkal szemben vannak elvárások, de ezek nem olyan magasak, mint más, hasonlóan komoly rendszerek esetén. Megszerzett forintjainkat átvezethetjük hirdetői fiókunkba is, így felhasználhatjuk látogatottságnövelés céljából.

Google AdSense

Google AdSense

A Google Adsense valószínűleg a világ legnagyobb hirdetési rendszere. Hihetetlenül nagy hirdetésbázissal rendelkezik, és kiválóan tartetált szöveges vagy képes hirdetéseket képes megjeleníteni a weboldaladon. A publikáló oldalakkal szemben nagyon magas követelményeket támasztanak, és elég magas a minimális kifizetés alsó határa is (100$), ezért főleg nagyobb oldalaknak ajánlott.

Reklámcsere

Reklámcsere

A ReklámCsere rendszere átkattintás alapon működik, ami annyit jelent, hogy nem lényeges hányszor jelenik meg a honlapon valamely banner vagy link, csak azt tartjuk számon, hogy hányszor kattintottak rá, azaz hány tényleges érdeklődőt vitt a hirdető oldalára. Ennek legfontosabb előnyei: - Ösztönzi a weblap tulajdonosát, hogy jól látható helyen jelenítse meg a bannert - Nem lehet csalni, hiszen a megjelenés alapú rendszerekkel szemben itt nem lehet 0 vagy 1 pixel oldalhosszúságra csökkentett bannerrel pontokat szerezni, itt tényleg csak a hatékonyság számít! A regisztrált tagok alapesetben egymás reklámjait jelenítik meg az áttkattintások alapján függetlenül a megjelenítések számától. Ha viszont értékesíteni tudjuk a rendszerünkben résztvevők reklámfelületét, úgy nem egymás reklámjai , hanem a hirdetőnk reklámja jelenik meg. Ekkor a bevételből magas részesedést adunk átkattintásonként, azaz pénzt írunk jóvá egy virtuális számlán. Ennek alakulását a bejelentkezés után baloldalt található statisztika menüpontban lehet nyomon követni! Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak fizetett bannereket vagy csak ReklámCsere partnerek bannereit jelenítsük meg!

Tuti menü