Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes fejlesztőeszközök képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Ingyenes fejlesztőeszközök - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Ingyenes fejlesztőeszközök
Keresés
Találatok száma - 8 db
Eclipse IDE

Eclipse IDE

Az Eclipse IDE egy platform, amellyel fejlesztői környezetek hozhatóak létre. A szoftverhez ingyenesen letölthető pluginek között találunk PHP, HTML, CSS, Java, JavaScript és egyéb nyelvekkel történő programozásra használható eszközöket. Windows, Mac és Linux alatt is haszánlható.

FlashDevelop

FlashDevelop

A FlashDevelop ingyenes alternatíva azoknak a Flash programozóknak, akik nem szeretnének fizetni az Adobe megoldásaiért. Kiválóan használható fejleszői környezet, ráadásul sokak szerint fényévekkel jobb kódszerkesztési lehetőségeket biztosít a Flash CSS környezeteknél.

GIMP

GIMP

Ez az egyik leghasznosabb ingyenes program, amely alkalmasa legmagasabb színvonalú webgrafikák elkészítésére. A beépített logó varázslóval könnyedén lehet saját és egyedi logónk. Képes animált GIF bannerek létrehozására is.

Ingyenes fejlesztőeszközök letöltése

Ingyenes fejlesztőeszközök letöltése

Ezen a kiváló oldalon letöltheted a weblapkészítéssel kapcsolatos ingyenes programokat. A fejlesztöeszközök között ingyenes weblapszerkesztőket, fejlesztői környezeteket, kódszerkesztőket találhatsz. A grafikai programok között is érdemes szétnézni, ha webes grafikákat szeretnél készíteni.

InkScape

InkScape

Az InkScape egy többplatformos, nyílt forráskódú vektorgrafikai program. Saját formátuma az SVG, ezen kívül rengeteg vektoros és pixeles formátumot támogat. Egyszerű, jól átgondolt felülettel rendelkezik. Az interneten sok magyar nyelvű tutorialt találhatunk hozzá.

Nvu

Nvu

Az Nvu a Mozilla HTML-szerkesztő komponensének (Mozilla Composer) továbbfejlesztése, a Firefoxhoz és a Thunderbirdhöz hasonlóan önálló program. A fejlesztés célközönsége az alapszintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkező otthoni felhasználók rétege, akik a program segítségével mély szakmai ismeretek nélkül is képesek saját weboldalukat elkészíteni, és az interneten közzétenni. Az éppen szerkesztett oldal HTML-forrása egy külön lapon megtekinthető, szerkeszthető, így a program a HTML nyelv megtanulásában is tud segíteni. Az Nvu magas szinten kezeli az űrlapokat, sablonokat és CSS-stíluslapokat, ezért az olyan profi webfejlesztők számára is használható lehet, akik gyorsan szeretnének végezni egy kisebb honlap elkészítésével.

Pklapgen statikus weblap generátor

Pklapgen statikus weblap generátor

A statikus weblapok egyre inkább eltűnnek az internetről, pedig gyorsak, nem spammelhetők és webszerver nélkül is olvashatók. Viszont a menüstruktúra oldalanként változó és ezért egy oldal hozzáadásakor sok másikat is változtatni kell, az egységes sablon használat is nehézkes az oldalankénti szerkesztés miatt. Ezeket a problémákat oldja meg a pklapgen program. A generálás után már csak az ftp feltöltést kell elvégezni.

Se|Py

Se|Py

A Se|Py egy kiváló, nyílt forráskódú ActionScript szerkesztő windowsra. Egyszerűen kezelhető, átlátható, funkciógazdag felahasználói felülettel rendelkezik. Minden actionscript programozónak ajánlom!

Tuti menü