Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes fórummotorok képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Ingyenes fórummotorok - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Ingyenes fórummotorok
Keresés
Találatok száma - 4 db
EBlah

EBlah

Az EBlah egy Perl alapú, ingyenes fórummotor nagyon alacsony rendszerkövetelményekkel. Megbízhatóan, stabilan és gyorsan működik. Segítségével viszonylag egyszerűen alakíthatod weboldalad egy komplex közösségi oldallá.

PhpBB

PhpBB

A PhpBB a legnépszerűbb nyílt forráskódú ingyenes fórumrendszer, mely felhasználóbarát felülettel, egyszerű és lényegretörő adminisztrációs panellel rendelkezik. A népszerű PHP nyelvet használja, valamint számos adatbázist támogat: MySQL, MS-SQL, PostgreSQL és Access/ODBC. Ideális ingyenes fórum bármilyen weboldalra.

Simple Machines Forum

Simple Machines Forum

A Simple Machines Forum egy ingyenes, professzionális szoftvercsomag, mely lehetővé teszi számodra hogy létrehozd saját online közösséged perceken belül. Az erőteljes sablonrendszernek köszönhetően átszabhatod a fórum kinézetét, míg az egyedi SSI funkcióval kapcsolatot teremthetsz a fórumod és oldalad között.

Vanilla Forum

Vanilla Forum

A Vanilla Forum egy ingyenes, nyílt forráskódú fórummotor, amely egyszerűen használható és testreszabható. Rengeteg téma és modul található hozzá az interneten. A forráskódja nagyon szép, áttekinthető, így egyszerűen átalakítható. Számos kiváló tulajdonságának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Tuti menü