Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes webstatisztika képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Ingyenes webstatisztika - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Ingyenes webstatisztika
Keresés
Találatok száma - 7 db
FreeStat

FreeStat

A Freestat rendszer egy, a felhasználó weboldalára elhelyezett 63x27 pixeles kép segítségével méri a felhasználó oldalának látogatottsági adatait. Új látogatónak számít az, aki az elmúlt 24 órában először jár az oldalon, visszatérő látogatónak, aki már látogatta az adott oldalt az elmúlt 24 órás időtartamban. A napi statisztikát a rendszer korlátlan ideig megőrzi és elérhetővé teszi, ezen adatok törlése csak és kizárólag a felhasználó kifejezett kérésére történik, így a múltbéli statisztikai eredmények felhasználóink számára tetszőleges ideig visszakereshetőek. A rendszerben lehetőség nyílik a statisztikai oldalak jelszóval történő védelmére, így kizárólag az oldal tulajdonosa férhet hozzá az adatokhoz. Célunk mindig is egy ingyenes szolgáltatás biztosítása volt, így az alapszolgáltatások, a már meglévő funkciók szolgáltatását továbbra is ingyenesen fogjuk biztosítani.

Google Analytics

Google Analytics

Nagyvállalati szintű internetes elemzés okosabb, barátságosabb és ingyenes formában. A Google Analytics nagyvállalati szintű internetes elemzési megoldás, amely széles körű rálátást biztosít webhelye forgalmára és a marketinghatékonyságra. A hatékony, rugalmas és könnyen használható funkciók segítségével teljesen új szempontból tekintheti meg, és elemezheti a forgalmi adatokat. A Google Analyticsnek köszönhetően célzottabb hirdetéseket írhat, határozottabb marketingelképzeléseket fogalmazhat meg, és több konverziót eredményező webhelyeket hozhat létre.

InterStat

InterStat

Regisztráld magad és honlapodat, hogy a legrészletesebb statisztikai adatok birtokába kerülj! Az Interstat több éve működő - ingyenes, szabványos webaudit rendszer. Jelenleg több száz aktív ügyfelünk folyamatos hasznára válik. Az, hogy megjelenésed a világhálón valódi hasznot hozzon neked, sokkal egyszerűbb és kevesebb anyagi- és időráfordítással jár, mint gondolnád! Szolgáltatásainkkal olyan megoldásokat kínálunk csak neked, melyekkel profitálhatsz az Internet adta lehetőségeket alkalmazva.

MyStat

MyStat

A MyStat ingyenes webstatisztika mára Magyarország egyik legnépszerűbb ingyenes szolgáltatásává nőtte ki magát. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy ezidáig több mint 3 milliárd oldalletötést mért és tárolja azok minden adatát!

ObserWeb

ObserWeb

Üdvözöljük az Ingyenes webstatisztika oldalán! Szeretne egy mindenre kiterjedő, megbízható statisztikát weboldala látogatottságáról? Jó helyen jár! Az ObserWeb olyan szolgáltatást nyújt önnek, amely révén figyelemmel követheti honlapja forgalmát. Attól a pillanattól kezdve, hogy beállítja a számlálót, információt kaphat az új és a visszatérő látogatók számáról, és arról, hogy mely országokból, városokból klikkeltek. Ha érdekelné, hogy mennyi időt töltöttek el honlapján, és hogy annak mely oldalait, szakaszait nézik meg, az ObserWeb segít Önnek. Néhány kattintással óránkénti, napi, havi vagy éves bontású statisztikát is készíthet. Az elemzést nagyméretű és teljesen letisztult, egyszerű diagramok segítik.

RStat

RStat

Az RStat egy egyszerűen használható és ingyenes webstatisztikai rendszer, amely egyszerűen, átláthatóan, pontosan és részletesen méri oldalad látogatottságát. Információt kapsz az egyedi látogatókról, oldalletöltésekről, hivatkozókról, a látogatók számítógépéről, a keresőmotorok tevékenykedéséről.

StatCounter

StatCounter

Egy ingyenes és megbízható láthatatlan webes mérési rendszer, részletesen beállítható találat számláló és valós idejű részletes web statisztika. Helyezz el egy kis méretű kódot az oldaladon vagy a blogodon és azonnal, valós időben elemezheted weboldalad összes látogatóját!

Tuti menü