Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen weblap linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ingyen weblap képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
1001 ingyenes websablon

1001 ingyenes websablon

Ezen az oldalon teljesen ingyenes honlap/weblap sablonokat találsz. Minden sablon legális módon szerepel a honlapon. A távoli cél az, hogy egy olyan portál szülessen, ami segíti a kezdő honlap fejlesztőket.

AnalyzerHQ

AnalyzerHQ

Az AnalyzerHQ analizátora egy ingyenes segédeszköz, amely segítségedre lehet keresőbarátabb weblapok kialakításában. Írd be a honlapod címét, kattints a Mehet! feliratra, és máris elkészül honlapod ingyenes elemzése.

ATW

ATW

Ingyenes webtárhelyszolgáltatás, melynek keretében reklámokat jelenítenek meg a weboldalad felső sávjában. Amit nyújt: 500 MB felhasználható tárhely, PHP / MySQL használat, PHP mail() függvény használata, POP3/IMAP e-mail fiók (SSL), virus és spam szűrés, részletes statisztikák

Banner cserebere

Banner cserebere

A BannerCsereBere 120*60, 234*60, 468*60, 120*240 méretű bannerek megjelenítését teszi lehetővé. A támogatott formátumok a következők: GIF, JPEG, JPG, PNG, SWF. A program résztvevői automatikusan bekerülnek a rendszer linkgyűjteményébe is.

BannerBank

BannerBank

A BannerBank bannercsere lehetőséget nyújt 468*60, 25x125, 120x600, 120x60 pixeles felbontású bannerek elhelyezsére. A támogatott formátumok: GIF, JPEG, FLASH és HTML. Kiválóan targetálhatóak a megjelenések és a megjelenítések is. Részletes statisztikákat biztosít.

Bing - webmester központ

Bing - webmester központ

Itt tudod regisztrálni oldaladat a Microsoft keresőjébe, a Bing -be. Figyelheted oldalad helyezését, indexelését, látogatói információkat kaphatsz, oldaltérképet küldhetsz be, és egyéb hasznos eszközöket találhatsz, amelyek segítségével elősegítheted weblapod jó helyezését a Bing -ben. Használatához Windows Live ID és Silverlight szükséges (Moonlight apival nem működik).

Blog tippek, trükkök

Blog tippek, trükkök

Szeretnél egy blogod csak nem tudod melyik szolgáltatónál és hogyan készítsd el? Vagy már van egy népszerű blogod de még látogatottabbá, sikeresebbé szeretnéd tenni? Ezekre és egyéb fontos kérdésekre is választ kaphatsz. Rengeteg tipp és trükk vár rád mellyel szebbé, gyorsabbá.. teheted blogodat. Mi megadjuk neked a segítséget ahhoz, hogy valami maradandót alkoss, már csak ki kell használnod. Nézz be hozzánk, olvasd a bejegyzéseket és juttasd a csúcsra blogodat.

Blogger

Blogger

A Bloggert azért készítettük, hogy egyszerűen megoszthasd a világgal gondolataidat az aktuális eseményekről, mindennapjaidról vagy bármi másról, ami érdekel. Számos funkciót fejlesztettünk ki, hogy a blogolást minél egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyük.

Blogkészítés egyszerűen

Blogkészítés egyszerűen

Magyarország egyik legnépszerűbb bloghálózata. Segítségével azok a felhasználók is képesek saját blogot készíteni, akik egyébként egyáltalán nem értenek a weblapszerkesztéshez vagy egyáltalán az informatikához.

Hirdetés
CKEditor

CKEditor

A CKEditor egy professzionális, nyílt forráskódú WYSIWYG szerkesztő, amely minden böngészőt támogat. Több téma közül választhatjuk ki azt, amelyik a legjobban illik alkalmazásunk megjelenéséhez. Maximálisan testreszabható eszköztárral rendelkezik. Funkcionalitását saját pluginek fejlesztésével bővíthetjük. Az ingyenes verzió csak személyes ill. oktatási célokra használható.

ClanTemplates (angol)

ClanTemplates (angol)

Az angol nyelvű ClanTemplates oldalon jó minőségű, ingyenes websablonokat találhatunk. Ezek a sablonok a jelentősebb számítógépes játékok köré épülő designt képviselnek, a legtöbb főleg klánok számára lehet érdekes.

ClickCenter

ClickCenter

A ClickCenter egy hirdetési rendszer, amely eltér a hagyományos rendszerektől. Hirdetőként CT vagy AV alapon finanszírozott szöveges és képes hirdetéseket adhatunk fel. Amennyiben honlaptulajdonosként szeretnél pénzt keresni, ki kell helyezned az oldaladra egy hirdetőboxot, amelyben található egy referencia - link. Ha bárki regisztrál ezen keresztül a rendszerbe, a vásárlások után jutalékot kapsz. A rendszer előnye, hogy kis látogatottsággal is lehet komolyabb összegeket keresni a segítsésével.

CTNetwork

CTNetwork

A CTNetwork az ETargethez és a Google AdSense -hez hasonló, szöveges vagy képes hirdetéseket megjelenítő hirdetési rendszer. Kattintás alapon működik. Ennél a rendszernél is meg kell felelni néhány kritériumnak, de a publikáló weboldalakkal szemben nem olyan magasak az elvárások, mint a nagyobb rendszerek esetében.

Dev2

Dev2

Kik vagyunk? Többnyire webfejlesztők. Ezen a blogon olyan hasznos trükköket, érdekes megoldásokat osztunk meg, amik a munkáink során éppen szembe jöttek. Ha van valami különleges webes igényed, bármi ami xhtml, css, ajax, php, mysql, linux, tárhely, miegymás, akkor jó helyen jársz. Eddig mindent megoldottunk!

Drupal

Drupal

A Drupal az egyik legkiforrottabb, legtámogatottabb php alapú tartalomkezelő rendszer. Teljesen ingyenesen letölthető és szabadon módosítható. Rengeteg ingyenes téma és modul található hozzá. Egyszerű használhatósága miatt kezdőknek is ajánlott.

Drupal2U (angol)

Drupal2U (angol)

Egy új webhely kialakítása vagy a régi felújítása rengeteg pénzt emészthet fel. Ezért született a Drupal2U weboldal, ahol professzionális minőségű Drupal sminkeket tölthetsz le. Az oldal angol nyelvű.

DWeb BX Bannercsere

DWeb BX Bannercsere

A honlap azért jött létre, hogy weblaptulajdonosok kölcsönösen segíthessék saját és mások honlapjait látogatottabbá tenni. A rendszer egyszerű, nem is szaporítom a szót. Talán csak egy valami: erotikus, warez, politikai témájú oldalak regisztrációját nem fogadjuk! Minden regisztrációt rendszeresen ellenőrzünk.

Tuti menü