Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Keresőmotorok képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Keresőmotorok - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Keresőmotorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bing - webmester központ

Bing - webmester központ

Itt tudod regisztrálni oldaladat a Microsoft keresőjébe, a Bing -be. Figyelheted oldalad helyezését, indexelését, látogatói információkat kaphatsz, oldaltérképet küldhetsz be, és egyéb hasznos eszközöket találhatsz, amelyek segítségével elősegítheted weblapod jó helyezését a Bing -ben. Használatához Windows Live ID és Silverlight szükséges (Moonlight apival nem működik).

Goliat - regisztráció

Goliat - regisztráció

1999 óta elsődleges szándéka a Goliat csapatának, hogy ingyenes rendszerünk kiszolgálja a kíváncsiságot. Az innen elérhető információk mindenkihez szólnak. Felhasználói segédletek, elérhetőségek, szolgáltatásaink, oldalak hozzáadása és minden, ami a Goliat.

Google - regisztráció

Google - regisztráció

A Google a legnagyobb internetes kereső. Minden nap több milliárd ember használja. Rengeteg látogatót szerezhetsz, ha itt regisztrálod az oldalad. Az egyetlen hátránya, hogy szinte minden weboldal regisztrált náluk, így nehéz az első helyekre kerülni.

Heuréka - regsztráció

Heuréka - regsztráció

Itt regisztrálhatsz a Heuréka keresőbe. Ez egy magyar nyelvű keresőmotor, amely vélhetően a Google -nél jóval kisebb látogatottsági statisztikákkal rendelkezik, viszont itt könnyebb a keresési listák élére kerülni.

Yahoo - regisztráció

Yahoo - regisztráció

Ezen a linken keresztül regisztrálhatod weboldalad a Yahoo keresőmotorjába. Hatékonyság szempontjából valószínűleg nem lehet összevetni a Google -lel, sokkal kevesebben használják, de azért nem árt regisztrálni.

Tuti menü