Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tartalomkezelő rendszerek képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Tartalomkezelő rendszerek - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Tartalomkezelő rendszerek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Drupal

Drupal

A Drupal az egyik legkiforrottabb, legtámogatottabb php alapú tartalomkezelő rendszer. Teljesen ingyenesen letölthető és szabadon módosítható. Rengeteg ingyenes téma és modul található hozzá. Egyszerű használhatósága miatt kezdőknek is ajánlott.

Joomla

Joomla

A Joomla! egy ingyenes tartalomkezelő rendszer, mellyel profi színvonalú weblapot építhetsz. Mivel könnyen elsajátítható a használata, nem csak magánfelhasználók, hanem cégek, vállalkozások is gyakran a Joomlát választják itthon és világszerte egyaránt.

Mambo CMS

Mambo CMS

A Mambo egy egyszerűen használható, ingyenes tartalomkezelő rendszer, amely egyszerű és komplex weboldalak létrehozására is kiválóan alkalmazható. A szoftver a GPL 2. liszensz alatt bárki számára elérhető.

MediaWiki

MediaWiki

A MediaWiki szabad szoftverű wikicsomag, mely a Wikipediához készült, de manapság már a Wikimedia Alapítvány több projektje, és más wikik is használják. A szoftver a GNU General Public License (GPL) alatt érhető el. Maga a CMS php alapú, és MySQL adatbázisokat használ.

Opencart

Opencart

Az Opencart robosztus, nyílt forráskódú web áruház rendszer, könnyű kezelhetőséggel és testre szabhatósággal. A rendszer egyszerűen és könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel rendelkezik. Az Opencart robosztus e-kereskedelmi megoldást nyújt kereskedők számára, hogy saját üzletükkel részt tudjanak venni az e-kereskedelemben minimális ráfordítással. Több féle szállítási és fizetési módok, egyedi sablon kezelő és már megvásárolható magyar specifikus modulok számlázó programokhoz vagy ár-összehasonlító portálokhoz. Töltse le ingyen és próbálja ki magyarul!

OpenSourceCMS

OpenSourceCMS

Az OpenSourceCMS egy kiváló oldal, amelyet arra terveztek, hogy bárki kipróbálhassa és összehasonlíthassa a nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszereket anélkül, hogy a saját szerverére telepítené azokat.

osCommerce

osCommerce

Az osCommerce a vezető nyílt forráskódú online boltüzemeltető rendszer, amelyet egy lelkes és egyre növekvő közösség fejleszt. A rendszer a GPL liszensz alatt bárki számára ingyenesen elérhető, így bárki képes lehet egy saját webáruház létrehozására.

WordPress

WordPress

A WordPress egy modern publikációs platform, ami az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható. Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele.

Tuti menü