Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webböngészők képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Webböngészők - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Webböngészők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Google Chrome

Google Chrome

A Google Chrome sokak szerint a leggyorsabb webböngésző. Leginkább azoknak ajánlom, akik a letisztult felületeket preferálják. Az egyszerű külső mögött azonban egy nagyonis komplex, fejlett funkciókkal és kiváló bővíthetőséggel rendelkező böngészőt találunk. A Mozilla Firefox mögött a világ 3. legnépszerűbb webböngészője.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

A Mozzilla Firefox egy nyílt forráskódú webböngésző. Magyarországon piacvezető, globális szinten a Microsoft Internet Explorer -ét megelőzve a második legnépszerűbb webböngésző. Nagyon fontos, hogy oldaladat teszteld ezzel a böngészővel.

Opera

Opera

Az Opera egy sokoldalú program, szinte minden, internettel kapcsolatos tevékenység végezhető vele. Elsősorban egy webböngésző, de tartalmaz beépített e-mail, hírolvasó és torrent klienst, IRC alapú csevegőt, letöltésvezérlőt, valamint telepíthetünk minialkalmazásokat is.

Safari

Safari

A Apple által fejlesztett Safari webböngésző az egyik leginnovatívabb, legkényelmesebben használható böngésző. A Mac mellett már windows rendszerek alatt is elérhető. A Google Chrome mögött a Safari a második leggyorsabb.

Tuti menü