Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webes html szerkesztők képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Webes html szerkesztők - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Webes html szerkesztők
Keresés
Találatok száma - 5 db
CKEditor

CKEditor

A CKEditor egy professzionális, nyílt forráskódú WYSIWYG szerkesztő, amely minden böngészőt támogat. Több téma közül választhatjuk ki azt, amelyik a legjobban illik alkalmazásunk megjelenéséhez. Maximálisan testreszabható eszköztárral rendelkezik. Funkcionalitását saját pluginek fejlesztésével bővíthetjük. Az ingyenes verzió csak személyes ill. oktatási célokra használható.

FreeRTE

FreeRTE

Ingyenes, komoly tudással rendelkező rich text szerkesztő. Nagyon egyszerűen használható, bármilyen tartalomkezelő rendszerbe vagy más webes alkalmazásba könnyedén beépíthető. Mindössze egy három soros kódra van szükség hozzá.

NicEdit

NicEdit

Ingyenes, szerényebb tudással rendelkező szerkesztő, amely kiválóan dokumentált, így egyszerűen beépíthető és továbbfejleszthető. Átalakítás nélkül is képes képek feltöltésére, de ha a beépített képfeltöltő algorutmus nem nyeri el a tetszésed, egyszerűen fejleszthetsz saját plugint hozzá. Letölthető a tömörített ( rövid változónevek, felesleges karakterektől megszabadított ) szkript és a továbbfejlesztésre szánt, formázott kód is.

OpenWYSIWYG

OpenWYSIWYG

Nyílt forráskódú, nagy tudású html szerkesztő, amely bármilyen webes alkalmazásba könnyedén integrálható. Szép a forráskódja, így könnyedén át is alakíthatod. A JavaScriptben íródott szerkesztő minden böngészőben használható.

TinyMCE

TinyMCE

Kiváló ingyenes WYSIWYG szerkesztő, gyakorlatilag mindent tud, amit egy professzionális editortól elvárhatunk (kivéve fájlfeltöltés). Sajnos az ingyenes verzió kereskedelmi célokra nem használható. Egyszerűen integrálható, funkcionalitása pluginek formájában bővíthető. Több megjelenés között is választhatunk. Minden böngészőben használható, amennyiben a JavaScript engedélyezett.

Tuti menü