Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webfejlesztéssel foglalkozó oldalak képes leírás - Ingyen weblap.tlap.hu
részletek »

Webfejlesztéssel foglalkozó oldalak - Ingyen weblap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweblap.tlap.hu » Webfejlesztéssel foglalkozó oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dev2

Dev2

Kik vagyunk? Többnyire webfejlesztők. Ezen a blogon olyan hasznos trükköket, érdekes megoldásokat osztunk meg, amik a munkáink során éppen szembe jöttek. Ha van valami különleges webes igényed, bármi ami xhtml, css, ajax, php, mysql, linux, tárhely, miegymás, akkor jó helyen jársz. Eddig mindent megoldottunk!

Kezdő Webmester Blog

Kezdő Webmester Blog

Weblapkészítés kezdőknek Üdv, kedves Látogató! Ezt a blogot Neked hoztam létre, ha - Saját weboldalt szeretnél, de nem tudsz semmit a témával kapcsolatban - Van saját oldalad, de szeretnéd jobbá tenni - Szeretnél több látogatóra szert tenni - Szeretnél pénzt keresni a weboldaladdal

Magyar nyelvű tutorialok

Magyar nyelvű tutorialok

Honlapkészítéssel kapcsolatos magyar nyelvű tutorialok gyűjteménye oldalépítés, photoshop, webdesign, programozás, css, xhtml, php és mysql illetve szoftver témakörökben. Érdemes meglátogatni, ha segítségre van szükséged.

Phoenixweb Weboldal Készítés

Phoenixweb Weboldal Készítés

Ezernyi vállalkozó weblap tervezésről alkotott fogalma téves. Rengeteg energiát fektetnek a weboldal elkészítésébe. A weboldal elkészül ugyan, de a tervezett haszon nem teljesül. Maroknyian tudják, hogy a weblap készítés olyan, mint egy autóverseny. Csak a rajthoz áll, amikor elkészül a weboldala. A verseny csak ezután kezdődik el. A csetepaté a látogatókért és a vevőkért folyik. Látogatottság nélkül nehézkes profitot elérni. A látogatók nem hoznak profitot csak akkor, ha vevők lesznek. A honlapja egymagában csupán minimális látogatottságot gerjeszt, mert néhány tucatnyian tudnak a létezéséről. A honlap írott szövege egymagában csak elégtelen számú vásárlást okoz, mert kevesen írnak olyan írott szöveget, ami hatékonyan ösztönzi az érdeklődőket a villámgyors vásárlásra. Potenciális vásárló szerzésben és ütős honlap szövegírásban segít ez az ingyenes teszt. Számos weblap üzemeltetési fogást tudhat meg, ha most kitölti az ingyenes honlaptesztet.

Programozás, szoftverfejlesztés

Programozás, szoftverfejlesztés

Ezen a kiváló portálon rengeteg nagy tudású programozót kérdezhetsz a problémáiddal kapcsolatban, miközben értesülhetsz a legfrissebb szakmai jellegű hírekről és olvashatod a szoftverfejlesztéssel kapcsolatos cikkeket és segédleteket. Minden webfejlesztőnek és egyéb szoftverfejlesztőnek érdemes regisztrálnia, mert ez egy tényleg hatalmas és segítőkész közösség.

W3C Magyar Iroda

W3C Magyar Iroda

A World Wide Web Consortiumot (W3C) 1994-ben alapította Tim Berners-Lee, a Web szülőatyja. A cél elsősorban az volt, hogy a webtechnológiák fejlesztésével foglalkozó vállalatok és kutatóintézetek a jövőben ne forgácsolják szét feleslegesen tudásukat, elért eredményeiket, hanem egymással vállvetve, egymást segítve tereljék ugynazon irányba az informatika újításait. Mára már kiderült, hogy a Web nyújtotta lehetőségek tárháza rendkívüli tempóban bővül napról napra a kereskedelem, a kommunikáció, az információs fórumok és a kollektív tudás terén egyaránt. A W3C éppen ezeknek a folyamatosan bővülő lehetőségeknek a kiaknázására szerveződött.

Web divelopmönt

Web divelopmönt

Ron Holland szerint csak az amatőrök töltik azzal az idejüket, hogy magukról beszéljenek. Talán van benne valami. Annyit elég tudni rólam, hogy a becsületes nevem Menyhárt Csaba, szabadidőmben 'szabadúszok a webfejlesztés tengerében', egyébként még koptatom a padot és túl fiatal vagyok ahhoz, hogy komolyan vegyél!? Üdv. a blogomon :).

Weblabor

Weblabor

Ezen a remek weboldalon rengeteg segítséget kaphatsz bármilyen webes fejelszőmunkával kapcsolatban. Fórumok, cikkek, segédletek, könyvajánlók és minden más, amire szükséged lehet a munkád során, legyen az egyszerű html oldalak készítése vagy akár saját tartalomkezelő rendszerek tervezése.

Tuti menü